HOUSE OF LIGHT

Ēdienkarte

Salāti:

  • Cēzara salāti
    • Ar vistu
      8,20
    • Ar kraukšķīgu bekonu
      7,20
    • Ar tīģergarnelēm
      8,80
  • Garšvielās cepts ķirbis, pasniedz ar kazas sieru, prošutto, salātlapu miksu, aveņu balsamiko un ķirbju sēkliņām
    7,80
  • Liellopa gaļas “roast beef” salāti ar grieķu Halloumi sieru, grilētiem dārzeņiem un brūkleņu mērci
    7,80

Uzkodas:

  • Kanapē assorti “Latvijas kolorīts”
    8,60
  • Uzkoda pie degvīna
    12,80
  • Alus plate
    11,20
  • Delikatešu plate
    17,80
  • Latvijas lauku sieru plate
    17,80

Karstās uzkodas:

  • Maiga siļķes fileja ar siltiem kartupeļiem un biezpienu
    8,60
  • Cepts Jāņu siers ar lazdu riekstiem, medu un aveņu mērci
    8,60
  • Ceptas tīģergarneles ar passiona emulsiju, tvaicētiem sparģeļiem un rukolu
    11,20
  • Folijā cepts kamambērs ar baltvīnu, apelsīna miziņu un rozmarīnu, pasnmiedz ar brūkleņu ievārījumu un kraukšķīgu bageti
    8,80
  • Ķiploku grauzdiņu assorti, pasniedz ar siera mērci
    5,80

Zupas:

  • Liellopa gaļas gulaša zupa
    7,20
  • Zivju zupa ar dārzeņiem, baravikām un stores filejas gabaliņiem
    7,80
  • Cepta gaiļa buljonzupa ar dārzeņiem un nūdelēm
    6,20

Pamatēdieni:

  • Pīles fileja ar kartupeļu biezeni, sparģeļiem, šitaki sēnēm un sarkanvīna mērci
    14,40
  • Līdakas kotletes ar grūbu risoto, meža sēnēm un baltvīna-anīsa mērci
    10,20
  • Bekonā ietīti c/g filejas medaljoni, apsvilināti viskijā, pasniedz ar kartupeļu biezeni, pikantiem baklažāna ikriem un smiltsērkšķu mērci
    10,80

Uz oglēm gatavoti ēdieni:

  • Liellopa filejas steiks ar kartupeļu biezeni un cūku pupām demi glass mērci
    24,80
  • Laša steiks ar lapu salātu miksu, fenheli, korejas burkāniem un ingvera-laima mērci
    16,20
  • Sulīgs liellopa gaļas antrekots, pasniedz ar kartupeļu biezeni, cūku pupām, Demi glass mērci ar trifeļu aromātu
    27,80
  • Tunča steiks, ar wok dārzeņiem, gatavotiem sezama eļļā, pasniedz ar teriyaki mērci un marinētu ingveru
    17,60
  • Vistas šķiņķīšu šašliks, pasniedz ar burkāniem korejiešu gaumē, m/s gurķi, marinētiem sīpoliem, pikantām olīvām, marinētiem artišokiem
    10,20
  • Cūkgaļas kakla karbonādes šašliks, pasniedz ar burkāniem korejiešu gaumē, m/s gurķi, marinētiem sīpoliem, pikantām olīvām, marinētiem artišokiem
    11,20
  • Grilēti dārzeņi: baklažāns, cukini, paprika, tomāti, kukurūza, sarkanie sīpoli, jaunie kartupeļi, pasniedz ar pesto un balsamico krēmu
    6,80

Pašu gatavota pasta:

  • Tagliatelle “Carbonara” ar saldā krējuma mērci un olas dzeltenumu
    7,20
  • Tagliatelle ar meža sēnēm, sparģeļiem, spinātiem, saldā krējuma mērci un trifeļa eļļu
    9,40
  • Pasta ar lasi, mīdijām un tīģergarnelēm un tomātu mērci ar baziliku
    9,80

Bērnu ēdienkarte:

  • Vistas zupiņa ar nūdelēm
    3,50
  • Cīsiņi – astoņkāji ar kartupeļu biezeni un tomātu-gurķu salātiem
    3,50
  • Līdakas kotlete ar kartupeļu biezeni un svaigi gurķi
    3,50
  • Kukurūzas pārslās cepti vistas nageti ar frī kartupeļiem un ketčupu
    3,50
  • Makaroniņi ar rīvētu parmezāna sieru
    3,50

Deserti:

  • Šokolādes fondants ar aveņu sorbertu un svaigām ogām
    6,80
  • Torte “Napaleons” ar ķiršiem un karameļu mērci
    6,80
  • Saldējumu assorti – 1 bumbiņa
    2,10
  • Sorberta assorti – 1 bumbiņa
    2,10